Innovidea Oy

Korkea tekninen tietoturvataso sekä salassapito

Säilytämme kaiken asiakkaidemme materiaalin huolellisesti ja huolehdimme tietoturvasta. Käytämme suojattua yhteyttä, kun siirrämme luottamuksellista tietoa sisältäviä tekstejä.

Säilytämme kaiken asiakkaidemme materiaalin huolellisesti ja huolehdimme tietoturvasta. Käytämme suojattua yhteyttä, kun siirrämme luottamuksellista tietoa sisältäviä tekstejä.

Emme käytä Google-kääntäjää tai muita konekäännöspalveluja, jotka keräävät tekstejä ja käännöksiä arkistoihinsa ja käyttävät niitä omassa liiketoiminnassaan.


Tietoturva ja salassapito

Erilaiset kyberuhat ovat nykyään yleisiä. Tämä asettaa suuria vaatimuksia sekä käytettävälle tekniikalle että työntekijöille. Kaikilta työprosesseihimme osallistuvilta vaaditaankin erityistä tietoisuutta tietoturva-asioista.


Korkea tekninen tietoturvataso

Tärkeimmät järjestelmämme on suojattu sähkökatkoilta tietojen säilymisen ja palvelujemme saatavuuden varmistamiseksi.


Salattu tiedonsiirto

Tiedostojen siirto tapahtuu turvallisen asiakasportaalimme kautta. Asiakkaanamme voit toimittaa tiedostosi meille suoraan asiakasportaalimme kautta. Kääntäjillämme on käytössään vastaava portaali käännösten toimittamista varten. Tietoliikenne kulkee salatun SSL-yhteyden kautta.

Seuraamme tietoturvallisuuden kehitystä jatkuvasti turvataksemme kaiken meille taltioitavan tiedon.


Henkilökohtaiset salassapitosopimukset

Eräs tärkeimmistä tietoturvaan vaikuttavista seikoista on se, miten tietojen kanssa tekemisissä olevat henkilöt käsittelevät tietoja.

Koulutamme työntekijöitämme ja alihankkijoitamme säännöllisesti asiakkaiden tietojen turvalliseen käsittelyyn ja kehitämme jatkuvasti työtapojemme turvallisuutta. Kaikki KieliExperttien verkostossa työskentelevät ovat allekirjoittaneet henkilökohtaisen salassapitosopimuksen.